Badkamer aan huys

DE oplossing voor uw tijdelijke doucheprobleem.

Vindt u het ook zo vervelend om gedurende de ca. twee weken van de badkamerinstallatie zonder douche, toilet of wastafel te moeten doen? Het Culemborgs Badkamerhuys biedt voor u de meest praktische oplossing voor deze ongemakken. Wij hebben voor u een badkamer op wielen die wij onze Badkamer aan Huys noemen. Uw eigen vervangende privebadkamer.

De Badkamer aan Huys is compleet ingericht.

Douche met thermostaatkraan en grote douchekop, Closetcombinatie met vermaalsysteem, RVS wastafel met groot werkblad, Bankje, Accessoires zoals een spiegel en kledinghaken, Geiser (flessengas) dus altijd warm water, Verlichting, Verwarming en Ventilatie. De wanden zijn afgewerkt met gladde wanden waardoor hij eenvoudig te reinigen is. De Badkamer aan Huys wordt stekkerklaar geleverd en daardoor een zeer eenvoudige aansluiting. Uiteraard verzorgen wij deze voor u als u gebruik maakt van onze Badkamer aan Huys.

 • image

   

 • image

   

 • image

   

Wij bezorgen de badkamer op wielen bij u en sluiten hem aan. Men heeft enkel koud water nodig van bijvoorbeeld een buitenkraan en tuinslang, stroom en een afvoerslang met een diameter van 3,5 cm, want in de Badkamer aan Huys is een vermaler ingebouwd. Deze benodigdheden worden uiteraard standaard bij de Badkamer aan Huys geleverd. U dient dus alleen de koudwateraansluiting aan te wijzen, een afvoer waar we de slang in kunnen hangen en een vrij stopcontact aan te wijzen.

De Badkamer aan Huys is ondanks de compacte afmetingen van 185 cm breed, 240 cm lang en 260 cm hoog erg ruim van binnen. Met gemak kunnen meerdere mensen er gelijktijdig gebruik van maken en met een binnen hoogte van 220 cm kunt U ruim rechtop staan. De Badkamer aan Huys is geplaatst op een aanhangwagen die naast of voor het eigen huis geplaatst kan worden en de vier stabilisatiepoten zorgen voor een stabiele opstelling. De bijgeleverde wielklem en disselslot zorgen ervoor dat hij ook gedurende de huurperiode op zijn plaats blijft staan.

De Badkamer aan Huys is uiteraard zoveel als mogelijk gereserveerd voor onze klanten, maar wanneer u interesse heeft in huren van deze badkamer op wielen kunt u altijd contact met ons opnemen.

image

Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw badkamer? Het Culemborgs badkamerhuys heeft een gallery van foto's en videos samengesteld voor u. Bekijk ze hier!

image

Uniek 3D ontwerp

Bekijk en ervaar uw badkamer ontwerp in een virtuele ruimte op ware grootte door ons unieke presentatieconcept op onze "Levende Muur!" Tegels en sanitair worden op indrukwekkende wijze getoond, en met slechts enkele muisklikken ontstaat uw nieuwe badkamer op ware grootte. Lees meer..

 

Contact

Het Culemborgs Badkamerhuys

Anthonie van Diemenstraat 34b
4104 AE Culemborg
info@badkamerhuys.nl
T : 0345-51 99 32
badkamerhuys
 
Privacy Policy

Openingstijden

 • Di t/m Do van 10.00 tot 18.00 uur
 • Vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
 • Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
 • Zondag en Maandag gesloten


© 2020 Culemborgs Badkamerhuys.