De service van Het Culemborgs Badkamerhuys

Het Culemborgs Badkamerhuys werkt samen met vakbekwame installateurs en tegelzetters om uw badkamer van ontwerp tot plaatsing voor u te kunnen realiseren. De kwaliteit van het assortiment die u vindt bij ons in huys wordt doorgevoerd tot in uw huys. Om dit te waarborgen wordt er altijd een duidelijk bestek opgesteld en wordt de planning geheel in overleg met u bepaald.

Kiest u voor een aankoop bij het Culemborgs Badkamerhuys in Culemborg dan kunnen wij zorg dragen voor het totale traject. Wij werken samen met vakbekwame installateurs en tegelzetters om uw badkamer van ontwerp tot plaatsing te realiseren. Hierdoor heeft u 1 aanspreekpunt voor levering, planning en plaatsing.

Onze badkamerspecialist komt bij u thuis


Ieder huis heeft zijn eigenaardigheden. Daarom komen we graag bij u thuis om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Immers, het gaat niet alleen om het sanitair maar ook de wateraan- en afvoer, de cv ketel etc. Alles moet aan de juiste eisen voldoen om optimaal van uw nieuwe badkamer te genieten.

De mobiele badkamer


Koopt u uw nieuwe badkamer bij het Culemborgs Badkamerhuys dan hebben wij een super oplossing voor u. Wij plaatsen voor uw deur de mobiele badkamer van het Culemborgs Badkamerhuys met een douche, wastafel en toilet zodat u toch met het complete gezin tijdens de verbouwing heerlijk kunt douchen.

 

image

Onderhoudstips

Uw nieuwe badkamer is een hoge investering waar u lang plezier van wilt hebben. Daarom is het belangrijk om het sanitair en de tegels op de juiste wijze schoon te maken en goed te onderhouden. Wij kiezen alleen voor kwalitatief goede materialen. Het Culemborgs Badkamerhuys geeft u graag deze onderhoudstips. Lees meer...

image

Schoonmaakmiddelen

Wilt u dat uw droombadkamer ook als nieuw blijft dan is het verstandig om uw badkamer schoon te maken met de schoonmaakmiddelen die het Culemborgs badkamerhuys aanbied. Deze gaan ten eerste op zeer krachtige wijze geur en vuil tegen maar zijn ook op basis van milieuvriendelijke materialen samengesteld. Lees meer..

 

Contact

Het Culemborgs Badkamerhuys

Anthonie van Diemenstraat 34b
4104 AE Culemborg
info@badkamerhuys.nl
T : 0345-51 99 32
badkamerhuys
 
Privacy Policy

Openingstijden

  • Di t/m Do van 10.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
  • Zondag en Maandag gesloten


© 2020 Culemborgs Badkamerhuys.