Waarom Het Culemborgs Badkamerhuys ?

Door continu kwaliteit, snelle levertijden en goede ondersteuning te garanderen willen wij de beste sanitair specialist voor u zijn in de omgeving van Culemborg, Houten, Tiel, Vianen, Gorinchem en Leerdam. Dit uitdagende doel kunnen we alleen bereiken door continu ons uiterste best te doen als we badkamers leveren aan onze klanten.

Al jaren zijn wij, van Het Culemborgs Badkamerhuys, gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer voor onze klanten. Bij Het Culemborgs Badkamerhuys staan er altijd showroommedewerkers klaar om u van dienst te zijn.

Perfect ontwerp aansluitend bij uw smaak

Als u ook wilt profiteren van de ontwerpkwaliteiten van Het Culemborgs Badkamerhuys maak dan een afspraak bij ons in de showroom. Door uitgebreid om de tafel te gaan zitten inventariseren we uw ideeen over de perfecte badkamer. Dan gaan we aan de slag en ontwerpen we samen met u op ware grootte uw badkamer op onze 'levende muur'.

Erg breed assortiment

Bij Het Culemborgs Badkamerhuys hebben wij een grote showroom met een erg uitgebreid assortiment. Bij ons heeft u keuze uit heel veel A-merken, zoals Geberit, Grohe en Sealskin. Naast A-merken hebben wij ook het Baden huismerk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Baden is exclusief verkrijgbaar bij de Baden winkels, waar Het Culemborgs Badkamerhuys een van is.

 

Snelle levering van uw badkamer

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het installeren van uw badkamer. Bij Het Culemborgs Badkamerhuys kunt u uitgaan van een snelle levering. Ons doel is u zo snel mogelijk van uw badkamer te laten genieten. Ook komt u door een duidelijke planning niet voor verrassingen te staan bij Het Culemborgs Badkamerhuys.

 

Het Culemborgs Badkamerhuys werkt in de ruime omtrek van Culemborg

Kwaliteit en oog voor detail

Het Culemborgs Badkamerhuys let extra goed op details, zodat alles echt naar wens is. Geen irritaties door kleine slordigheden.

De uitgebreide service van Het Culemborgs Badkamerhuys gaat verder.


Naast complete badkamers leveren wij ook:
-Waterontharders
-Voegvrije vloeren
-Spanplafonds
-Audio/video

 

 

Speciaal voor u van Het Culemborgs Badkamerhuys

image

Onze Showroom

Het Culemborgs Badkamerhuys heeft 600m2 showroom. Online hebben we vast een voorproefje. Bekijk hier vast onze showroom!

image

Inspiratie

Inspiratie opdoen voor uw badkamer? Het Culemborgs badkamerhuys heeft een gallery van foto's en videos samengesteld voor u. Bekijk ze hier!

Uniek 3D ontwerp

Bekijk en ervaar uw badkamer ontwerp in een virtuele ruimte op ware grootte door ons unieke presentatieconcept op onze "Levende Muur!" Tegels en sanitair worden op indrukwekkende wijze getoond, en met slechts enkele muisklikken ontstaat uw nieuwe badkamer op ware grootte. Lees meer..

image

Badkamer aan Huys

Niets is zo onhandig als het missen van uw badkamer. Koopt u uw nieuwe badkamer bij het Culemborgs Badkamerhuys dan hebben wij een super oplossing voor u. Wij plaatsen de mobiele badkamer met een douche, wastafel en toilet zodat u toch tijdens de verbouwing heerlijk kunt douchen. Lees meer...

image

Contact

Het Culemborgs Badkamerhuys

Anthonie van Diemenstraat 34b
4104 AE Culemborg
info@badkamerhuys.nl
T : 0345-51 99 32
badkamerhuys
 
Privacy Policy

Openingstijden

  • Di t/m Do van 10.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
  • Zondag en Maandag gesloten


© 2020 Culemborgs Badkamerhuys.