Schoonmaakmiddelen

Wilt u dat uw droombadkamer ook als nieuw blijft dan is het verstandig om uw badkamer schoon te maken met de  schoonmaakmiddelen van Baden+ die het Culemborgs badkamerhuys verkoopt.. Deze gaan ten eerste op zeer krachtige wijze geur en vuil tegen maar zijn ook op basis van milieuvriendelijke materialen samengesteld. Dus goed voor uw badkamer en goed voor het milieu!

Het assortiment schoonmaakmiddelen die op zeer krachtige maar wel op milieuvriendelijke wijze ervoor zorgen dat uw nieuwe badkamer of toilet fris maar ook mooi blijft.

 


Sanitair reiniger
Natuurlijk kiest Baden voor gemak en comfort en heeft daarom, voor de totale reiniging, de Sanitair Reiniger ontwikkelt die alle 4 te lijf gaat. De Sanitair Reiniger is een veilige zure reiniger met een zeer lage pH waarde, die ook de eigenschap heeft om huidvetten en zeepresten te verwijderen. Omdat het product veilig is (niet gebruiken op kalkhoudend gesteente) kan men iedere keer de gehele natte gedeeltes met het product reinigen. Door de toevoeging van een heerlijk ruikende etherische olie (basis van groene appels) ruikt uw badkamer of toilet na de schoonmaak heerlijk fris.
 

Micro reiniger
Kalk en urinesteen bouwen zich langzaam op in een badkamer of toilet. Dit is een lelijk gezicht en een basis voor bacterien en geur in uw badkamer. Bacteriën zijn in twee soorten te verdelen, de pathogene (ziekte verwekkende) en de apathogene (beschermende) over het algemeen zijn beide in biologisch evenwicht. Deze beide bacterien zitten bijvoorbeeld ook op onze huid. De reden dat een badkamer of toilet stinkt zijn de bacterien die in de kalk huisvesten. We gebruiken vaak geurblokjes om dit op te lossen maar dat is van korte duur. Immers de bron wordt niet aangepakt. Heeft u kalkophoping in uw badkamer of toilet dan is de Micro Reiniger de oplossing om uw badkamer weer fris en mooi te krijgen.
 

Spiegel reiniger
De meeste glasreinigers zijn op basis zijn van ammoniak gemaakt. Dit heeft een indringende geur en geeft een blauwe waas op het oppervlak. Ook bestaat de kans op bruine hoeken van spiegels omdat de folie op de achterzijde van de spiegel wordt aangetast. De Baden Spiegel Reiniger is op basis van bioalcohol, een vloeistof die zeer snel vervliegt, geen waas achter laat en bovendien geen aantasting veroorzaakt. Door een unieke samenstelling van zeer professionele reinigingsversterkers is het de beste spiegel- en glasreiniger..
 

Sanitair gel
Een paar keer per week het toilet van de binnenzijde met een krachtig schoonmaakmiddel desinfecteren is noodzakelijk voor de juiste hygiene. Veelal wordt hier chloor voor gebruikt. Heeft u een toilet met anti-kalk laag, zodat de kalk niet hecht aan het keramiek, dan kunt u deze niet met chloor schoonmaken. Immers, dan is de beschermende anti-kalklaag snel weg. De Baden Sanitair Gel is een hygienische reiniger die speciaal ontwikkeld is om behandeld keramiek te beschermen. De anti-kalklaag blijft op uw toilet in tact, kalk krijgt minder kans om te hechten en u kunt wel voor de hygiene het toilet goed schoonmaken.
 

Douchereiniger
De Baden Douchereiniger ontkalkt, ontvet, verfrist en beschermt tegen kalkafzetting uw douchecabine. Het is een schoonmaakmiddel dat zeer krachtig in gebruik is waardoor u moeiteloos een heldre douchewand behoud. En, het gebruik is zeer eenvoudig. U nevelt de douchewand in met de handige spuitdop, met een natte spons uittwrijven, afspoelen en droogwrijven. Het product is veilig voor alle materialen met uitzondering van kalkhoudende steensoorten. De Baden Douchereiniger beschadigt en verwijdert de antikalk coating op uw douchewand niet.
  • Perfecte dagelijkse reiniging zonder aantasting van de antikalk coating op uw douchewand
  • Extra geconcentreerd en milieuvriendelijk
  • Ontkalkt en ontvet

image

Onderhoudstips

Uw nieuwe badkamer is een hoge investering waar u lang plezier van wilt hebben. Daarom is het belangrijk om het sanitair en de tegels op de juiste wijze schoon te maken en goed te onderhouden. Wij kiezen alleen voor kwalitatief goede materialen. Het Culemborgs Badkamerhuys geeft u graag deze onderhoudstips. Lees meer...

image

Schoonmaakmiddelen

Wilt u dat uw droombadkamer ook als nieuw blijft dan is het verstandig om uw badkamer schoon te maken met de schoonmaakmiddelen van Baden+ die het Culemborgs badkamerhuys verkoopt. Deze gaan op zeer krachtige wijze geur en vuil tegen en zijn op basis van milieuvriendelijke materialen samengesteld. Lees meer..

 

Contact

Het Culemborgs Badkamerhuys

Anthonie van Diemenstraat 34b
4104 AE Culemborg
info@badkamerhuys.nl
T : 0345-51 99 32
badkamerhuys
 
Privacy Policy

Openingstijden

  • Di t/m Do van 10.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
  • Zondag en Maandag gesloten


© 2020 Culemborgs Badkamerhuys.